Un any més, la UGT de Catalunya s’adhereix a la celebració del pròxim 28 d’abril, Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball, dia que va institucionalitzar l’Organització Internacional del Treball l’any 1999 amb l’objectiu de promoure el treball segur, saludable i digne, així com per retre homenatge a les víctimes dels accidents de treball i malalties professionals.

El lema escollit per a aquest any és “Per un dret a la seguretat i a la salut en el treball, real i efectiu”, i aquest és el manifest unitari que hem elaborat amb les nostres reivindicacions. Podeu descarregar el manifest, aquí.

També el pròxim 28 d’abril, Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball, des de la UGT de Catalunya s’organitza, en el marc de les accions realitzades pel compliment de l’Estratègia Catalana de Seguretat i Salut en el Treball, una jornada sobre prevenció de les addiccions en el lloc de treball.

Un any més, la UGT de Catalunya s’adhereix a la celebració del pròxim 28 d’abril, Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball, dia que va institucionalitzar l’Organització Internacional del Treball l’any 1999 amb l’objectiu de promoure el treball segur, saludable i digne, així com per retre homenatge a les víctimes dels accidents de treball i malalties professionals. El lema escollit per a aquest any és “Per un dret a la seguretat i a la salut en el treball, real i efectiu”, i aquest és el manifest unitari que hem elaborat amb les nostres reivindicacions.

En aquesta jornada s’oferirà informació sobre la problemàtica de les addiccions siguin a substàncies o addiccions comportamentals, es compartiran les millors pràctiques per a prevenir addiccions en el lloc de treball, hi haurà discussions sobre la importància de la negociació col·lectiva, les polítiques i procediments necessaris per a implementar programes efectius de prevenció d’addiccions. A més a més, s’oferirà el suport pels delegats i delegades i totes les persones que són representants sindicals en la gestió de possibles casos i l’acte finalitzarà amb una discussió oberta per a respondre els dubtes que puguin sorgir.

La jornada tindrà lloc el pròxim 28 d’abril de 9:30 a 12:30h a la Sala Brigades Internacionals de la Rambla Santa Mònica 10, a Barcelona. Per poder-hi assistir cal fer inscripció prèvia en aquest enllaç.
Podeu consultar el programa i també el cartell.