Com cada any, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, us convoquem el dimarts dia 8 de març a l’Assemblea General 8 de març de 2022 que organitza la Secretaria d’Igualtat de la UGT de Catalunya.

Farem la presentació pública de l’Informe “Dones i Mercat Laboral” 2022, elaborat per la Secretaria d’Igualtat i Formació de la UGT de Catalunya, a càrrec de l’Eva Gajardo, secretària d’Igualtat i Formació de la UGT de Catalunya”. Així com la presentació pública de la “Guia de la UGT de Catalunya per a l’ús d’un llenguatge inclusiu i no sexista. Igualtat, també en el llenguatge”, a càrrec de la secretària de Comunicació i Imatge de la UGT de Catalunya, Sandra Canyete. L’assemblea comptarà amb la intervenció de representants de les nostres 3 federacions, FICA, SP i FeSMC.

Comptarem amb la presència de la secretària de Treball Autònom, Sandra Zapatero que serà la conductora de l’assembla, i del nostre Secretari General, en Camil Ros i Duran.

Un cop finalitzi l’assemblea farem la lectura del manifest a càrrec de les secretàries d’igualtat de les nostres 3 federacions, i farem una penjada de banderes amb fum lila als balcons de la seu de Rambla Santa Mònica.

La jornada es farà de manera presencial (NO CAL FER INSCRIPCIÓ), mantenint totes les mesures de seguretat (mascareta i distància), i també es podrà seguir per la web www.ugt.cat i pel canal UGT YouTube

Sala d’actes de la UGT de Rambla Santa Mònica 10 de Barcelona
El dia 8 de març de les 11 a les 12:30h