Dins el Pla de Formació de la UGT Confederal pel Diàleg Social i la Negociació Col·lectiva, des del departament de Medi Ambient del CEC han organitzat un curs de formació anomenat: “Adaptació dels llocs de treball al canvi climàtic”

Amb aquesta activitat formativa es pretén augmentar la conscienciació sobre la problemàtica actual existent en torn a la crisi climàtica i ambiental i la relació amb el nostre model econòmic i productiu, així com dotar a les persones destinatàries de les capacitats per analitzar els impactes ambientals de la seva activitat, proposar mesures per pal·liar-les i difondre els instruments de participació de les persones treballadores per a la millora ambiental de les empreses. També s’estudia la normativa actual i els objectius a aconseguir per les diferents estratègies mediambientals, analitzant les seves implicacions sobre el món laboral.

El curs té una durada de 30 hores i començarà el proper 3 d’octubre amb la modalitat d’Aula Virtual. Adjuntem un document amb el desenvolupament del contingut i el calendari del curs, així com la circular enviada per la Secretaria de formació.

El contingut i calendari del curs el podeu descarregar a:

Contenido y calendiario curso Adaptación de los puestos de trabajo al cambio climático

El termini d’inscripció és fins divendres 23 de setembre. Podeu fer la inscripció clicant  AQUÍ