Les persones treballadores de l’Agència Tributària (AEAT) estan convocats a la realització d’una concentració davant la Delegació Especial de l’AEAT de Catalunya.

Convocatòria de concentració per a exigir millores laborals en l’ens presidit pel secretari d’Estat, Jesús Gascón Català, efectuada pels sindicats UGT, SIAT, CSIF, CCOO i CIG emmarcada en el conflicte declarat el passat 4 d’abril, en el qual exigeixen millores laborals i salarials en un organisme on la carrera professional fa anys que està congelada i amb un Conveni Col·lectiu signat en 2006 i denunciat en 2022.

Els treballadors de l’Agència Tributària han exigit la dimissió del Secretari d’Estat i la intervenció de la ministra d’Hisenda per a abordar una solució a la falta de diàleg social.

Després de l’èxit de la primera mobilització, realitzada davant la Direcció General de la AEAT a Madrid, recolzada per centenars de treballadors, els sindicats convocants van acordar estendre les mateixes a les principals delegacions especials del país, convocant als empleats públics de l’AEAT a concentrar-se davant les delegacions especials de Madrid, Catalunya, Andalusia, València i Galícia el pròxim 22 de maig.

UGT va declarar conflicte el passat 4 d’abril. Davant la falta de voluntat negociadora de l’AEAT, la major part de la representació social (UGT, SIAT, CSIF, CCOO i CIG) ha iniciat mobilitzacions coincidint amb l’inici de la campanya de la renda, no descartant que aquestes és facin extensives a la totalitat dels centres de treball de l’AEAT en les pròximes setmanes ni la convocatòria de vaga.

Dia i hora: Dimecres 22 de maig de 2024 de 10.30 fins a 11.30, 

Lloc: plaça Letamendi, 13 de Barcelona