ESCOLES BRESSOL EN LLUITA! Els sindicats valorem molt positivament l’alta participació en les mobilitzacions de protesta, UGT Serveis Públics hem denunciat l’immobilisme de les patronals en la negociació del conveni col·lectiu convocant mobilitzacions la segona quinzena del mes de juny, en defensa dels drets laborals, socials i salarials de les treballadores de les escoles bressol privades i de gestió indirecta.

Amb aquests actes de protesta, treballadores i organitzacions sindicals volem exigir amb urgència el desbloqueig de les negociacions.

Valorem molt positivament l’alt nivell d’implicació de les treballadores i treballadors a les aturades parcials que s’han dut a terme tant al llarg de la setmana del 26 al 30 de juny com a la concentració del passat 22 de juny davant la seu de la patronal.

Agraïm l’esforç que ha suposat per al personal d’aquest sector el seguiment d’aquestes protestes, que tenen com a únic objectiu aconseguir un canvi de rumb que garanteixi el futur del sector i doni valor i reconegui la tasca socioeducativa que duen a terme.

Desitgem que a la propera convocatòria de negociació les organitzacions patronals vinguin amb voluntat de negociar i afrontar l’actualització d’uns salaris precaris que permeti als treballadors i les treballadores de les escoles bressol recuperar el poder adquisitiu que han perdut.

La UGT Serveis Públics no descartem convocar més protestes i reivindicacions si la negociació del XIII Conveni Col·lectiu d’Infantil no avança les pròximes setmanes.

ESCOLES BRESSOL EN LLUITA