La UGT Serveis Públics de Catalunya expressa el seu més profund condol per la tràgica pèrdua d’una treballadora en un accident laboral ocorregut aquest dimecres al matí. La treballadora, que formava part de l’empresa CLD, concessionària del servei de neteja viària de Sant Celoni, ha perdut la vida en circumstàncies que encara s’estan investigant.

Aquesta tràgica situació ens recorda la importància de garantir sempre les màximes condicions de seguretat i salut en el lloc de treball.

Des de la UGT Serveis Públics de Catalunya, volem transmetre el nostre condol més sincer a la família i amics de la treballadora, així com a tot el col·lectiu de treballadors i treballadores que formen part de l’empresa CLD. En aquests moments difícils, estarem al seu costat per oferir-los tot el suport i l’ajuda necessaris.

Aprofitem aquesta trista ocasió per recordar la importància de la prevenció d’accidents laborals i la promoció d’un entorn laboral segur per a tots els treballadors i treballadores. És fonamental que les empreses adoptin les mesures i protocols adequats per evitar situacions tràgiques com aquesta i per garantir la integritat física i emocional dels seus empleats.

Una mort en lloc de treball és una tragèdia que no podem tolerar i que ens recorda la necessitat de seguir lluitant per garantir que cap treballador o treballadora perdi la vida en l’exercici de les seves funcions professionals.