Amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones  us volem convidar el dijous 3 de març, a la Inauguració de l’exposició fotogràfica “100 anys: Victòria Pujolar Amat 1921 al 1917” que organitza la Unió General de Treballadores i Treballadors de la UGT de Catalunya. L’exposició romandrà fins el 31 de març.

Victòria Pujolar va ser republicana, atifeixista i cominista i també la primera locutora de llengua catalana a la Ràdio Espanya Independent, La Pirenaica. Va treballar des de la clandestinitat i l’exili degut a la Guerra Civil espanyola i, coincidint amb el seu centenari, aquest any se celebra l’Any Victòria Pujolar.

Es farà la presentació de l’exposició el proper 3 de març a les 11.30h en el vestíbul de l’edifici històric de la UGT de Catalunya, a Rambla Santa Mònica 10.

La Núria Solé, vicesecretària General de la UGT de Catalunya, obrirà l’acte i conduirà l’exposició. La inauguració comptarà amb la intervenció de la Elvira Altés, periodista i comissària de l’exposició, així com la intervenció de l’Eva Gajardo, Secretària d’Igualtat i Formació SNC UGT Catalunya.

També comptarem amb la presència de la presidenta de l’Institut Català de les Dones Meritxell Benedí.

L’entrada és gratuïta i l’aforament limitat. Cal confirmar la vostra assistència.