Una delegada de la UGT de la residència fundació privada residència geriàtrica Nostra Senyora del Remei, d’Arenys de Munt ha estat acomiadada. La Residència està gestionada per un Patronat que té a l’Ajuntament de màxim responsable.

Les delegades de la UGT de Catalunya havien dut a terme una denúncia davant la ITSS -Inspecció de Treball i Seguretat Social- contra la Residència, reclamant drets dels treballadors i treballadores davant els incompliments reiterats de l’empresa.

Des de la UGT Serveis Públics l’acomiadament com un acte repressiu contra la representació sindical, aquesta denúncia no va agradar gens a l’Ajuntament. A banda, la delegada patia problemes de salut i havia demanat un canvi de torn que estava pendent de ser jutjat.

Des de la UGT, es manifesta la tolerància «0» amb acomiadaments que tenen caràcter repressiu cap a les persones que reclamen els seus drets legalment.

El sindicat ofereix el màxim suport a la companya i reclama a l’alcalde d’Arenys de Munt la immediata readmissió de la treballadora, tot anunciant que continuaran en la lluita en defensa dels drets de les persones treballadores.