El Conveni Estatal d’Escoles Bressol continua bloquejat a causa de l’actitud de les patronals, les negociacions no han progressat. Aquesta situació va provocar, durant l’any passat, la convocatòria unitària de diverses concentracions arreu de l’Estat, també a Catalunya durant el mes de juny.

En aquests moments i vist que el bloqueig no desisteix, la UGT ha intentat convocar noves mobilitzacions de caràcter unitari amb la resta de sindicats però finalment no hi ha hagut èxit. Des de la UGT de Catalunya s’ha considerat que la convocatòria de vaga ha de ser el darrer recurs i s’hauria de convocar amb garanties.

Així doncs, la UGT Educació Privada ha decidit convocar una nova concentració pel desbloqueig del conveni col·lectiu de les escoles bressol.

Aquesta concentració es durà a terme demà, dissabte 28 d’octubre, a les 11h davant la seu de la patronal (carrer Pau Claris, 162 de Barcelona).

El 2 de novembre es produirà una nova convocatòria de la mesa de negociació del conveni i és important demostrar que estem totes unides i decidides a reclamar unes condicions laborals dignes.