Obertes les inscripcions a les II Jornada Sindicat Professional Infermeria UGT , MODELS COEXISTENTS: Infermera generalista, IPA’s, Especialistes….

El proper 8 de juny del 2022 a partir de les 8:30h (Lloc: pendent d’ubicació)

Podeu fer les inscripcions la següent enllaç:

https://www.forumformat.com/ca/cursos/sanitat/formacio-sanitaria-catalunya/infermeria/s0034-22-cs0034-22-01.html

Des del Sindicat Professional d’infermeria de la UGT de Catalunya ens plau convidar-vos a la celebració de la II Jornada d’infermeria de la UGT Catalunya que tindrà lloc el proper 8 de juny del 2022 D’una banda creiem que es indispensable posar en valor la nostra tasca, la dedicació i vàlua en el complex encaix de la sanitat catalana.

Hem estat i hi som encara en el temps de les complexitats per l’exercici de la nostra professió, la infermeria s’ha vist abocada a fer front a una pandèmia mai viscuda i pràcticament sense informació ni formació del virus, ens hem posat al davant de tot i tots per fer el que sabem fer: la nostra feina.

Hem demostrat que la infermeria és el pilar que sustenta aquest sistema sanitari malparat i ferit de mort. D’altra banda les especialitats d’infermeria ja són una realitat, cada vegada hi ha més companyes que fan l’EIR i s’especialitzen en les branques que ja te reconegudes el ministeri de sanitat , però també és cert que no estan desenvolupades totes les especialitats que ens calen i ens trobem en una corrent i en una necessitat essencial que les infermeres assumeixin tasques molt més especifiques i focalitzades en les diferents pràctiques específiques o patologies concretes per poder donar una qualitat assistencial, que sense el nostre esforç no seria coberta pels diferents professionals de la sanitat.

És obvi que aquesta situació genera interaccions entre professionals i que hem de saber definir quin és el Rol de cada professional i en quins camps hem de convergir i en quins hem de divergir, saber connectar i conviure sense que cap de nosaltres perdi de vista els nostres orígens i arrels, per la infermeria l’usuari és un tot i la visió holística que li dona és el tret diferencial que infermeria aporta en els seu Rol diari. I és per això que presentem aquesta jornada, amb l’esperit més constructiu i reivindicatiu, amb la certesa de que som nosaltres les que hem de consensuar quin és el camí que la infermeria ha de recórrer per potenciar i desenvolupar la nostra professió.

D’aquesta manera volem agrair tant a la Secretaria de serveis públics de la UGT, la Sra. Encarna Fernàndez com al Departament de Formació de Fòrum Format , la seva predisposició i col·laboració per fer possible aquesta II Jornada d’infermeria. I acabem desitjant que el pròxim 8 de juny poguéssiu gaudir d’un espai de retrobament amb un programa que hem preparat perquè sigui del vostre interès.