Avui, 9 d’abril de 2024, els quatre sindicats representatius de l’Administració de Justícia a Catalunya han mantingut una important reunió amb Ferrán Pedret, Secretari Primer de la Mesa del Parlament i Portaveu de la Comissió de Justícia pel PSC.

Durant aquesta trobada, s’ha informat a Pedret sobre la situació actual que enfronten els funcionaris i funcionàries de l’Administració de Justícia a Catalunya, particularment en relació amb un complement específic que està notablement endarrerit en comparació amb altres comunitats autònomes.

Com a resultat d’aquesta reunió, s’ha acordat proporcionar-li per escrit un dossier detallat que descrigui la situació actual de la nostra Administració de Justícia. Aquesta entrega té com a objectiu permetre-li avaluar-la adequadament i, en cas que el seu partit arribi a governar després de les eleccions convocades per al proper 12 de maig, començar a treballar en la recerca de solucions per abordar aquesta injustícia que estan experimentant els cossos generals de l’Administració de Justícia a Catalunya.

Aquest compromís reflecteix la determinació de totes dues parts per buscar millores significatives en les condicions laborals dels treballadors i treballadores de l’Administració de Justícia, la qual cosa contribuirà a reforçar el sistema judicial a Catalunya.

Seguirem informant sobre els avenços i desenvolupaments relacionats amb aquesta important iniciativa.