Ahir, en data 29 de juny, s’ha dut a terme una important reunió amb el senyor Salvador Illa, màxim responsable del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Catalunya.

Aquesta reunió ha tingut l’objectiu de traslladar-li les reivindicacions dels cossos generals de l’administració de justícia, que actualment es troben immersos en una problemàtica que necessita una solució urgent.

Durant la reunió, s’ha pogut constatar un clar compromís per part del senyor Illa i el PSC per treballar en la resolució d’aquesta situació. S’han abordat diverses qüestions relacionades amb les condicions laborals, la manca de recursos i les demandes professionals dels cossos generals de l’administració de justícia.

El senyor Illa ha expressat la seva disposició a establir canals de diàleg i treball conjunt amb els representants dels cossos generals de l’administració de justícia per tal d’abordar les seves reivindicacions i trobar solucions satisfactòries per a totes les parts implicades.

Cal destacar que, durant aquests últims dies, s’han produït diverses manifestacions a Madrid el dia 27 de juny i a Barcelona el dia 29 de juny, que han comptat amb una gran participació per part dels professionals de l’administració de justícia i altres sectors relacionats. Aquestes mobilitzacions han estat una mostra clara del descontentament existent i de la necessitat d’una resposta immediata per part de les autoritats competents.

En aquest sentit, la reunió amb el senyor Illa i el seu compromís per treballar en la resolució d’aquesta problemàtica actual constitueixen un pas important cap a la consecució de les millores i reivindicacions plantejades pels cossos generals de l’administració de justícia.

Esperem que aquesta trobada sigui el punt de partida per a futures accions que permetin abordar els problemes existents i garantir un millor funcionament i condicions laborals per als professionals de l’administració de justícia.