Des de la Secció Sindical de UGT Correus Girona, ens veiem en l’obligació d’informar  sobre la situació crítica que enfronten els treballadors i les treballadores de Correus a la nostra província.

En l’actualitat, ens trobem davant una preocupant sobrecàrrega laboral a causa de la manca de contractació de personal. Aquesta situació està tenint un impacte negatiu en la qualitat del servei postal i posant en perill el benestar dels treballadors i les treballadores.

Com a representants sindicals, estem compromesos a defensar els drets dels treballadors de Correus. És per això que continuarem treballant incansablement per exigir a la direcció de Correus les mesures necessàries per abordar aquesta situació de manera efectiva.

Instem la direcció de Correus a prendre mesures immediates per garantir condicions laborals adequades i una càrrega de treball justa per a tots els empleats. El benestar de les persones treballadores i la qualitat del servei postal són aspectes fonamentals que han de ser atesos sense demora.

Seguirem informant sobre qualsevol avanç en aquesta situació i seguirem lluitant per un entorn laboral just i equitatiu per a totes les persones treballadores de Correus a Girona.