UGT Serveis Públics de Catalunya fa una donació de 3.000 € per iniciar un projecte de cooperació internacional.

En col·laboració amb la Fundació Josep Comaposada, aquesta iniciativa té com a objectiu posar en marxa un forn de pa a Sant Juan de Opico, una comunitat a El Salvador.

El projecte de cooperació internacional està enfocat a donar suport a les dones de Sant Juan de Opico, brindant-los l’oportunitat de tenir una font de renda sostenible. El forn de pa serà un espai de treball on les dones podran aprendre les tècniques de pa i pastisseria, produir pa artesanal i vendre’l a la comunitat local.

Amb aquesta iniciativa, la UGT Serveis Públics de Catalunya pretén promoure la igualtat de gènere, afavorir l’autonomia econòmica de les dones i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Sant Juan de Opico. 

Aquesta iniciativa exemplifica el compromís de la UGT Serveis Públics de Catalunya amb la responsabilitat social i la cooperació internacional. Amb aquesta acció, es vol fomentar l’empoderament de les dones i promoure la solidaritat i la col·laboració entre les comunitats locals i internacionals.

Juntament amb aquesta donació, UGT Serveis Públics de Catalunya expressa el seu compromís continu en la defensa dels drets laborals i socials, així com la seva solidaritat amb les comunitats necessitades arreu del món.