CCOO i UGT, davant l’impagament de l’increment salarial de 2021 i la falta de respostes satisfactòries per part d’administracions i de la fundació S21, a les treballadores del Servei d’Atenció Domiciliària (*SAD) de les poblacions i consells comarcals de SANTA COLOMA DE GRAMENET, SANT FELIU DE LLOBREGAT, SANT ANDREU DE LA BARCA, MOLINS DE REI, GAVÀ, EL PRAT DE LLOBREGAT, LA COMARCA D’OSONA I EL MARESME convoquem vaga el pròxim 2 de juny.

Les treballadores i treballadors del servei d’atenció domiciliària cada dia donem servei a persones que, per raó d’edat, dependència o discapacitat tenen l’autonomia limitada per a realitzar les seves activitats bàsiques.

La Fundació S21, empresa del Sector Públic, aplica el V conveni d’Atenció Domiciliària de Catalunya. Aquest va ser el primer conveni que a nivell salarial va començar a dignificar les pèssimes condicions dels professionals dels serveis socials. Els nostres salaris no són els d’un treballador d’una administració o el de les empreses públiques a l’ús. Les nostres taules salarials són unes de les més baixes del mercat laboral.

És un escàndol que limitin l’increment de les nostres nòmines a un 2% quan pel nostre conveni ens puja un 8%. ESTEM FARTES DE SER INVISIBLES. ESTEM FARTES DE NORMES I LLEIS SENSE SENTIT. A NOSALTRES LA CISTELLA DE LA COMPRA O LA LLUM ENS CUESTA EL MATEIX QUE A TOTS, PERÒ NO COBREM EL QUE COBREN ALGUNS.

Portem 5 mesos intentant arreglar el que uns altres han trencat, hem dialogat amb tothom. Només ens deixen el camí de la VAGA!! El 2 de juny farem visible la nostra indignació!

TOTES I TOTS A la VAGA DEL 2 de juny  i a la concentració davant la Fundació S21 de la Avinguda Tibidabo, 21 a les 12:00h. US HI ESPEREM!!!

EN LLUITA PELS NOSTRES SALARIS, VOLEM EL 8% des de l’1 de gener JA N’HI HA PROU D’EXCUSES, EXIGUIM PAGAMENT SEGONS  CONVENI