El dilluns 26-2-24 s’ha dut a terme amb notable èxit l’assemblea del sindicat UGT a l’aeroport d’AENA ubicat a Girona. La reunió, que va tenir lloc a la Sala de Juntes, va ser dirigida per Sandra González, membre de l’Equip Estatal d’UGT AENA i de la Taula Coordinadora, qui va estar acompanyada per Mar García, Secretària General de la Secció Sindical d’AENA Barajas i també membre de la Taula Coordinadora.

També van assistir la responsable Regional d’AENA per Catalunya, Tomy Rodríguez, i la responsable del Sector de l’Administració General de Catalunya, Silvia Faja. La implicació i interacció de totes aquestes persones juntament amb els companys que conformen la llista electoral, amb Cristina al capdavant, han fet possible que estiguem participant activament en la nova negociació del Conveni.

L’alta assistència reflecteix el compromís i la unitat dels treballadors en la defensa dels seus drets laborals i en la recerca de millores en les seves condicions de treball.

Durant la reunió, les responsables de UGT-AENA van liderar un debat dinàmic i productiu, abordant diversos temes d’interès, incloent-hi condicions laborals, salarials, beneficis i altres assumptes rellevants per a la comunitat laboral de l’aeroport. La diversitat d’opinions i la participació activa dels presents van enriquir l’intercanvi i van establir les bases per a futures accions i negociacions.

Per a qualsevol informació al respecte, contacta amb la nostra Secció Sindical.

Email sección sindical. ugtgirona@aena.es