L’acte tindrà lloc avui divendres, 28 d’abril les 17h, i es podrà seguir en directe per la web del Govern

Demà divendres, 28 d’abril les 17hel Govern de la Generalitat concedirà Medalla i Placa al President Macià entre d’altres, al company de la UGT de Catalunya, Ramon Cebrian.

Biografia del guardonat amb la Medalla i Placa al President Macà proposta de la UGT de Catalunya

Ramon Cebrian Sans. Nascut l’any 1951 a Barcelona. Compta amb formació sindical en diferents àmbits. L’any 1969 comença a treballar, ja a la ciutat de Barcelona, a diferents feines relacionades amb la neteja viària i el manteniment de vehicles en una empresa familiar.

Al 1976 s’afilià a la UGT de Catalunya i un any més tard es va incorporar a l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas. És aquí on continua desenvolupant la seva tasca professional i sindical. Del 1981 al 2002 va ser membre de la Comissió Executiva de la Federació de Serveis Públics d’UGT Catalunya en representació del Sector de la neteja.

A nivell estatal, en Ramon també va participar en la negociació i signatura del primer Conveni General del Sector, l’any 1996, eliminant les “Ordenanzas” de 1958

De 2002 a 2009 ha estat Secretari General de la Federació de Serveis Públics de Catalunya, i des de l’any 2009 fins a l’actualitat és el President de la Federació de Serveis Públics de Catalunya.

Actualment, és el president de la Federació de Serveis Públics de Catalunya.

Des de la UGT de Catalunya ens sentim plenament orgullosos i orgulloses pel reconeixement a les carrera del nostre Company pels seus mèrits