El personal sanitari de presons d’UGT, manifesta els seu complert recolzament a totes les demandes i mesures que estan portant a terme la resta de companys i companyes de presons arrel dels desafortunats successos de la passada setmana, volem expressar també el condol als familiars de la víctima, així com la indignació sobre els fets ocorreguts.

Per altra banda també sol·licitem de manera immediata, que es reforci la seguretat dels companys i companyes sanitaris als centres de treball que porten a terme un treball d’elevat risc sense la protecció adient, instem als responsables de l’Institut Català de la Salut a posar-se d’acord amb Justícia per garantir la seguretat dels treballadors sanitaris de presons.

Situacions com les ocorregudes son inacceptables en qualsevol àmbit de treball i més encara a presons aquests fets  malauradament no fan més que posar en evidencia les mancances de personal i seguretat que UGT ve denunciant des de fa temps. Es inacceptable i imperdonable que la manca de seguretat hagi hagut d’acabar d’una manera tan tràgica.