La UGT Sector Postal Catalunya denuncia i posa de manifest la falta de cobertura per vacances i baixes laborals durant aquest mes d’agost, la qual cosa suposa que, en la majoria de les unitats de repartiment de Correus, oficines, centres de tractament i àmbit rural, ara mateix només disposin del 40% del personal.

Aquesta falta de cobertura implica unes elevades càrregues de treball que repercuteixen en les i els treballadors del servei públic de Correus a Catalunya i suposen una clara pèrdua en els nivells de qualitat en la prestació del servei públic de Correus a Catalunya.

La UGT Sector Postal denuncia que els treballadors i treballadores del servei públic de Correus porten des del mes d’abril amb elevades càrregues de treball, després d’haver dut a terme, amb un èxit rotund, una campanya d’eleccions municipals el mes de maig i una d’eleccions generals el passat 23 de juliol. Tot plegat s’ha aconseguit gràcies a la professionalitat i a l’esforç de la plantilla, que ha demostrat, una vegada més, la gran tasca dels empleats i empleades del servei públic de Correus.

La UGT exigeix a la direcció de Correus la cobertura necessària durant el mes d’agost de tots els llocs de treball estructurals i en els diferents àmbits d’activitat, amb un volum de contractació de reforç adequat a les necessitats de servei, de tal manera que posi fi a les sobrecàrregues de treball que pateixen les persones treballadores i que, a la vegada, garanteixin nivells de qualitat en la prestació del servei públic de Correus.